E-sport

Elektronisk sport ett växande nöje

Potentiella vinster inom E-sport


Adam Ziaja / Shutterstock.com

Vad som kan klassas som riktig sport och vad som endast är underhållning kan kännas svårt att bedöma idag. Kanske är det vi som spelar på matcherna som avgör det!

Går det att läsa om det på tippat.se, en av de hemsidor som ligger i framkanten av den moderna bettingbranschen, finns det troligtvis en marknad för det. Att spela på olika sporter har aldrig varit så populärt som nu och utbudet av odds är otroligt stort. Nästa stora stjärna verkar vara E-sport, vilket egentligen innefattar allting som spelas med hjälp av en dator eller en konsol, också kallat gaming. Stora internationella tävlingar och turneringar äger rum hela tiden och i takt med att antalet intresserade växer blir de potentiella vinsterna allt större. Förut var E-sports endast underhållning för barn och tonåringar, vilket idag inte kunde vara mer annorlunda. Nuförtiden spelas det av i stort sett alla åldrar. Fans över hela världen tittar på matcher i samma anda som vi gjort med t.ex. fotboll i så många år.

Det allra senaste inom E-sport är att man numera kan betta pengar på matcher, exakt som vi gör med vilken sport som helst. Detta är fortfarande något som är relativt nytt och det är långt ifrån en möjlighet till alla spel, även om det växer i en rasande fart. Starcraft 2, League of Legends och Counter Strike är de tre huvudsakliga spelen. Innan du börjar satsa dina pengar är det som alltid bra att sätta sig in i sporten först. Guider och nyheter ger dig en överblick över denna fortfarande unga spelvärld. I nuläget verkar det mesta endast peka på en otroligt lukrativ marknad och framtiden kan inte vara annat än full av spännande odds.Design By Pixelunion